Waar ik niet op had durven hopen is toch gelukt. Dankzij het Paleo dieet heb ik mijn idealen – gezond leven en lekker in mijn vel zitten – kunnen combineren met mijn passie: lekker eten.  Ik ben dan ook ‘verslingerd’ aan het Paleo Dieet en ga al ruim een jaar gezonder, slanker en vrolijker door het leven.

Simpele spelregels

Elke dag leef ik mij uit in de keuken en zet ik de lekkerste gerechten op tafel. Van een snelle Paleo hap tot uitgebreide Paleo-diriegangenmenu’s. Ik vind het fantastisch dat ik met een paar simpele spelregels lekker en gezond kan koken.

Enthousiasmeren 

Voor mij is dit dan ook de belangrijkste reden geweest om met Paleodieetrecepten.net te beginnen. Met deze website wil ik anderen enthousiasmeren en de weg wijzen door de jungle van Paleo recepten. Daarnaast is het de bedoeling om regelmatig iets te vertellen over mijn eigen Paleo Dieet ervaringen. Paleodieetrecepten is een dynamische website. Dit wil zeggen dat er steeds nieuwe berichten bij geplaatst zullen worden.

Vragen of suggesties?

Mocht je vragen of suggesties hebben en/of je eigen ervaringen willen delen, voel je dan vrij om een bericht achter te laten. Dit kan via het contactformulier of via de reactiemogelijkheid onder de artikelen op deze website.